

Despre noi
Teo Musso înființează Baladin în 1986 ca berarie în Piozzo, în regiunea Piemont, celebră pentru vinurile sale;
A devenit un brewpub în 1996, iar Teo a fost si se mentine în fruntea mișcării producatorilor de bere artizanală din Italia și din Europa începând din acea vreme;
Teo a venit cu inovatii in producerea berii, el provenind din cultura vinului, iar multe dintre berile sale sunt gândite să fie asociate cu mâncarea;
Baladin a finalizat în martie 2024 cea mai importanta finanțare colectivă de capital din Italia, strângând peste 5 milioane de euro de la peste 2.000 de investitori. Acest lucru îi permite lui Teo să aibă fondurile necesare pentru a crește și cel mai important, pentru a rămâne independent de multinaționalele din industria berii;
Fabrica de bere Baladin are o capacitate de 50.000 hl/an. Produce bere în sticle, doze și butoaie, băuturi răcoritoare și are și o zonă de maturare pentru produse distilate;
Baladin depune, eforturi majore în achiziționarea si selectionarea materiilor prime și controlează strict calitatea și etica producției sale;