GRAPPA RISERVA IN BOTTI DA RUM
MATERIE PRIMĂ:
Marc de struguri Dolcetto, Barbera și Nebbiolo, selecționați de Sibona în timpul recoltării si al prelucrării;
MATURAREA:
Învechire de 1,5 ani în tancuri de oțel inoxidabil, urmand o învechire ulterioară, inițial timp de doi ani în butoaie de stejar și apoi pentru încă doi ani, în butoaie de rom, rezultand astfel un total de patru ani de învechire în lemn;
CULOARE:
Chihlimbar;
BUCHET:
Bogat și elaborat, cu note de condimente și tutun;
PALETA:
Elegant, rafinat, cu note de cafea și vanilie. Finish persistent.
ASOCIERI:
Fructe uscate, nuci, migdale, dulciuri și ciocolată. De asemenea, delicios cu brânzeturi maturate și partener perfect pentru un trabuc;
SUGESTII DE CONSUM:
Savurați-l la o temperatură de aproximativ 18°C, într-un pahar clasic tulip sau pahar balon cu sau fără picior (ca cele folosite pentru servirea cognacului);
Sticlă de 50 cl - 44% vol.