top of page

GRAPPA DI MOSCATO

MATERIE PRIMĂ:

Marc de struguri Moscato, selecționați de Sibona în timpul recoltării si al prelucrării;

MATURAREA:

Învechire de 1,5 ani în tancuri de oțel inoxidabil și încă o îmbătrânire în butoaie de stejar;

CULOARE:

Galben pai pal;

BUCHET:

Captivant și intens cu mirosul caracteristic al Moscato-ului proaspăt cules;

PALETA:

Fin, profund, cu arome de fructe bogate, inconfundabil. Delicat, dulce și persistent în postgust;

ASOCIERI:

Fructe uscate, nuci, migdale, dulciuri și ciocolată. De asemenea, delicios cu brânzeturi maturate; 

SUGESTII DE CONSUM:

Savurați-l la o temperatură de aproximativ 18°C, într-un pahar clasic tulip sau pahar balon cu sau fără picior (ca cele folosite pentru servirea cognacului);

Sticlă de 50 cl - 40% vol.

bottom of page