top of page
GRAPPA DI MOSCATO
MATERIE PRIMĂ:
Marc de struguri Moscato, selecționați de Sibona în timpul recoltării si al prelucrării;
MATURAREA:
Învechire de 1,5 ani în tancuri de oțel inoxidabil și încă o îmbătrânire în butoaie de stejar;
CULOARE:
Galben pai pal;
BUCHET:
Captivant și intens cu mirosul caracteristic al Moscato-ului proaspăt cules;
PALETA:
Fin, profund, cu arome de fructe bogate, inconfundabil. Delicat, dulce și persistent în postgust;
ASOCIERI:
Fructe uscate, nuci, migdale, dulciuri și ciocolată. De asemenea, delicios cu brânzeturi maturate;
SUGESTII DE CONSUM:
Savurați-l la o temperatură de aproximativ 18°C, într-un pahar clasic tulip sau pahar balon cu sau fără picior (ca cele folosite pentru servirea cognacului);
Sticlă de 50 cl - 40% vol.
bottom of page