

Despre noi
Amaro - Camatti incepe productia la San Gallo Distilleria delle Cinque Terre, ca o afacere de familie înființată în 1964, cu sediul în provincia Genova din Liguria.
Produsul initial fost dezvoltat în 1924 de domnul Briganti în Recco si poartă numele soției sale, Camatti;
După mulți ani de succes, a fost achiziționat în 1989 de familia Bergamino, care continuă și în prezent să-l producă și să-l distribuie în SUA și în mai multe piețe europene.
Recoltarea plantelor și a ierburilor este supervizată de distilerie, urmand un proces de infuzie și macerare individuala, specific pentru fiecare dintre ingrediente;
Printre ingrediente se numără frunzele pomului de migdală, frunzele pomului de portocal amar, frunzele arborelui de chinină, menta și gențiana;
Amaro Camatti, cu conținutul său de alcool de 20%, este perfect pentru a fi băut simplu, bine răcit sau cu cuburi de gheață;
Camatti poate fi de asemenea utilizat în diverse cocktailuri.
Calitatea ridicată a produsului a fost recompensată în 2023 cu 3 medalii de aur la World Liqueur Awards.